Access Consciousness®

bars_pictureKezelések

ACCESS® kezelésnél rossz szokásaidat, félelmeidet csak úgy törölheted néhány “gomb” érintésével. Ennek hatására meglátod azokat a lehetőségeidet is, amelyeket sorban kihagysz és ezért börtönben érzed magad, akár örömtelenül, lehangoltan éled napjaidat.
Milyen lehetőségeket nyithatunk meg számodra?


access-pitypangKépzés

Szeretnél könnyebben élni? Mi van, ha sohasem volt problémád, csak óriási lehetőséged? Választanád a változást? Csatlakoznál a lehetőségekhez?
Az Access Consciousness®-t Gary Douglas alapította több, mint 20 évvel ezelőtt, és a mai napig fejleszti Dr. Dain Heer-rel. Célja, hogy hozzásegítse az embereket ahhoz, hogy “tudják, amit tudnak”.


cserebereKipróbálás-Cserebere

Hallottál az Access Bars®- ról? Szeretnél könnyebben élni? Mi van, ha sohasem volt problémád, csak órjási lehetőséged? Választanád a változást? Csatlakoznál a lehetőségekhez? Szeretnéd kipróbálni?
Kezelsz, szeretnél kezelést cserélni, tapasztalatokat megosztani? Vannak kérdéseid? Szeretnél jó hangulatú csapatban lenni? Ismerkedni? Meglelni a kérdésedet? Mi egyéb lehetséges?


Access Consciousness® és a gyerekekAccess Consciousness® és a gyerekek

Gyermekeket is lehet kezelni az Access Conciousness®-szel? Gyermekek is meg tudják tanulni az Access Conciousness®? Igen! Sőt!


Access Consciousness® EszközökAccess Consciousness® Eszközök

Az Access Consciousness® eszközök a tudatosságot mozdítják elő. Kérdések, szóbeli és kézrátétes folyamatok, gyűjteménye, amik segítenek abban, hogy megnövekedett tudatossággal neked megfelelő választásokat hozz az életedben.


bars_pictureAccess Conciousness® REFERENCIÁK

KÖSZÖNÖM, hogy megosztottátok velem és engedtétek, hogy más is olvashassa!


obsession-pitypangFordítások Access-ről

Szeretettel ajánlom olvasásra az alábbi cikkeket


Access BlogBlogbejegyzéseim

Önismeret, Párkapcsolat, Access Bars, immunrendszer, ránctalanítás, Meddőség, nem jön a baba, Gyerek, Gyereknevelés, Szülés, Dúla