Kezelések

ACCESS Consciousness® kezeléseknél rossz szokásaidat, félelmeidet csak úgy törölheted néhány “gomb” érintésével. Ennek hatására meglátod azokat a lehetőségeidet is, amelyeket sorban kihagysz és ezért börtönben érzed magad, akár örömtelenül, lehangoltan éled napjaidat.
Milyen lehetőségeket nyithatunk meg számodra?

bars_pictureACCESS Consciousness® (hozzáférés a tudatossághoz) kezelés, Bars® képzés: Rossz szokások, félelmek, stressz törlése. Immunerősítés, ráncok eltüntetése. Tanulási és látás problémákra. …

Változtatnál a családi, munkahelyi drámákon? Változást akarsz az üzletedben? Munkával kapcsolatban változtatnál? Álláslehetőségre vágysz? Jobban éreznéd magadat a bőrödben? Gyermeket szeretnél? Tanulnál? Tovább akarsz lépni? Félelmektől szabadulnál? Tudtad, hogy te is beindíthatod az életedben a változást könnyedén örömmel és ragyogóan?

” A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél.” (Gary Douglas)

“Két dolog van, ami bármit megváltoztat az életedben… az Access Bars® és a választás. Túl jónak hangzik ahhoz, hogy igaz legyen? Bízz bennem, megértem!


Mielőtt felfedeztem az Access Barst, szó szerint mindent kipróbáltam és hetekkel azután, hogy megegyeztem az univerzummal abban, hogy vagy dinamikusan megváltozik az életem, vagy eltűnök, megjelent a bars az életemben.”  (Dr. Dain Heer)

Gyermekeidnél ha megállapítottak figyelemzavart, magatartásproblémákat, tanulási nehézségekbe ütköztök, megoldást nyújthat neked.

Access Bars (Részletekért kattints)

IFrame

Az ACCESS Consciousness® kezeléseid pihenve, fekve, vagy ülve történnek, olyan, (legrosszabb esetben) mintha életed egyik legjobb masszázsát kaptad volna. Falaid közül annyit bontasz le, amekkorát el tudsz fogadni, de el sem tudsz képzelni.

Egy kutatási eredmény: (részletekért kattints)

“Mindenféle agyat láttam, sokféle állapotban. Most először látok egy agyat úgy viselkedni, mint amit most meg fogok mutatni.”  (Dr. Jeffrey L. Fannin Ph.D. neuroscientist)

Amit töröltél nem jön vissza többet. Amennyiben nagyot  szeretnél lépni az életedben érdemes legalább 5 alkalmat betervezni hetente, kéthetente. (én hetente kérek belőle) Csak rajtad múlik mennyit engedsz el.

Én kb. hetente kérek belőle. Az utóbbi másfél évben úgy érzem többet változtam, mint az előtte lévő 20 évben.

Sokan arról számolnak be, hogy csak nevetni tudnak azon, hogy régen milyen abszurd vitákba, veszekedésekbe mentek bele, miken siklottak át… Sikeresebbek lettek az életük minden területén (kapcsolatok, munkahely, pénz…) 
Szeretnél közéjük tartozni?

Árak ITT!

Testkezelések: Több mint 50 (Részletekért kattints!)

Testkezelések leírása ITT
Az Access testkezelés egy kézrátétes eljárás, melynek során a test bizonyos pontjait érintjük, és közben különféle energiákat kérünk minden pozícióban, hogy fussanak. Gátakat, berögződéseket oldanak fel,megkönnyítik a testnek a működést.
Ezeket a testkezeléseket az Access Consciousness Alapítója, Gary Douglas és Dr. Dain Heer fedezte fel.

BARS-t vagy testkezelést válasszak? A BARS a “ház teljes felújítása”, ahol átépíthetsz, kicserélhetsz mindent amit csak akarsz. A testkezelés helyileg old ki dolgokat a szervezetedből, úgy mint egy csőtörés alkalmával nem állunk neki az egész ház felújításának, hanem akkor a törésre fókuszálunk.

Mi a különbség az Access Testkezelés Facilitátor, és az Access 3 napos testtanfolyam facilitátorai között?
Az Access Testkezelés facilitátorok egyféle testkezelést facilitálnak egyszerre. A 3 napos testtanfolyam facilitátorai 3 napos tanfolyamokat tartanak, ahol kapsz egy kézikönyvet közel 50 féle egyedi Access Testkezelés energiájával.

  •  MIMICRY (törölheted átvett nézeteid, szokásaid, amik megkötöznek)- “segítő” személyiségeknek főleg ajánlott
  •  LÁTÁS JAVÍTÁS– (egy vagy két kezelés egyben) probléma van a szemeddel, nem veszel észre dolgokat, pedig az orrod előtt vannak? Homlok és arcüreg problémád van?  Ezzel a kezeléssel segítek rajta …
  • FACELIFT ARC vagy testkezelés fiatalítja arcizomzatodat természetes módon, fájdalmak és kellemetlen érzetek nélkül adja vissza az arcod vagy tested fiatalságát, szépségét és kondícióját (5 alkalom után már jól látható a változás) Maradandó hatás elérése érdekében 10-20 kezelés ajánlott.
  • MTVSS immunerősítő testkezelés(ek).  Lelki eredetű betegségekre.
  • Háromszoros sorozatrendszerek tisztítása: trauma oldására
  • Földdel való egységközösség helyreállítása: Jártál már a természetben mezítláb, élvezve a környezetet?…
  • Érzelmi intenzitások feloldása-A megtestesülés örömének helyreállítása: Érzelmeidet nem tudod visszafogni, vagy éppen magadban őrlődsz végtelenségig?…
  • Testkezelések táblázata ITT

“Az Életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém”®

Melyiket választod?

Árak ITT!

 

KÉPZÉS: katt ide

Tapasztalataim közül néhányat itt találsz:

http://megnyilolehetosegek.info/referenciak/access-conciousness-referenciak/

Önismeret, Párkapcsolat, Access Bars, immunrendszer, ránctalanítás, Meddőség, nem jön a baba, Gyerek, Gyereknevelés, Szülés, Dúla